/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Unde vor staționa astăzi cele două punte mobile de vaccinare împotriva COVID-19

missing
16 iunie 2021, ora 09:14

Astăzi, 16 iunie, cele două puncte mobile de vaccinare mobile, un troleibuz și un autobuz, se vor afla în sectorul Buiucani și comuna Ciorescu. Mai exact, în intervalul orelor 10:00-18:00, troleibuzul se va afla pe strada Calea Ieșilor, în preajma Centrului Comercial „Velmart”, iar autobuzul se va afla pe str. Alexandru cel Bun, 11, în preajma Centrului de Sănătate.

Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile, până la sfârșitul lunii iunie, a.c. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

Potrivit datelor oferite de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, 556 597 persoane s-au vaccinat în Republica Moldova de la începutul campaniei de vaccinare, dintre care 167 789 au primit și a doua doză. În ultimele 24 de ore s-au imunizat 17 718 persoane, dintre care 14 879 au primit rapelul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram