/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ A închiriat un apartament, iar apoi a furat bunuri de zece mii de lei din acesta. Un tânăr de Capitală, reținut

missing
16 iunie 2021, ora 12:26

Un tânăr de 28 de ani din Capitală a fost reținut de polițiști fiind suspectat de comiterea unui furt din locuință. Mai exact, acesta a închiriat un apartament din care a furat bunuri în valoare de peste zece mii de lei. 

Oamenii legii spun că în perioada 5 decembrie 2020 – 18 mai 2021, acesta a închiriat un apartament pe strada Testimițeanu, de unde a sustras mai multe bunuri materiale: un televizor, mașină de spălat, frigider.

Polițiștii au fost sesizați de către proprietarul locuinței în vârstă de 42 de ani, iar prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 10 597 de lei. Urmare a acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală , suspectul a fost reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, precizând că bunurile sustrase le-a vândut.

În acest context pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau cu închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram