Un tânăr de 28 de ani din Capitală a fost reținut de polițiști fiind suspectat de comiterea unui furt din locuință. Mai exact, acesta a închiriat un apartament din care a furat bunuri în valoare de peste zece mii de lei. 

Oamenii legii spun că în perioada 5 decembrie 2020 – 18 mai 2021, acesta a închiriat un apartament pe strada Testimițeanu, de unde a sustras mai multe bunuri materiale: un televizor, mașină de spălat, frigider.

Polițiștii au fost sesizați de către proprietarul locuinței în vârstă de 42 de ani, iar prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 10 597 de lei. Urmare a acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală , suspectul a fost reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, precizând că bunurile sustrase le-a vândut.

În acest context pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau cu închisoare de până la patru ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!