Socialiștii au devenit, în acest an, lideri la numărul de anti-premii, obținute din partea comunității LGBT. Întreaga formațiune, consilierul municipal Dinari Cojocaru, dar și deputatul Bogdan Țîrdea vor primi vase de metal și diplome, pentru că ar fi manifestat un comportament diferit față de unele categorii de persoane. Și politicianul Iurie Roșca a fost inclus în listă, fiind nominalizat pentru că ar fi avut mai multe glume de prost gust în adresa homosexualilor.

Îmbrăcați în rochii de gală, reprezentanții Centrului de Informații Genderdoc au oferit primul premiu deputatului socialist Bogdan Țîrdea, pentru faptul că a manifestat atitudine selectivă, inclusiv față de persoane LGBT.

A fost premiat și politicianul Iurie Roșca, fiind nominalizat pentru că ar fi lansat mai multe glume de prost gust în adresa homosexualilor.

S-au ales cu câte o strachină și o diplomă și consilierul municipal din partea socialiștilor, Dinari Cojocaru, dar și întreaga formațiune PSRM. Așa-zisele cadouri urmează să le fie trimise prin Poșta Moldovei. Contactat telefonic pentru o reacție, Iurie Roșca ne-a închis telefonul, iar purtătoarea de cuvânt a Partidului Socialiștilor nu ne-a răspuns la telefon pentru un comentariu.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!