/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Bombă descoperită în maşina unui politician din Italia. Oficialul era deja sub protecţia poliţiei, din cauza ameninţărilor primite

17 iunie 2021, ora 10:03

Poliţia din Italia a dezamorsat o bombă descoperită în maşina unui politician local din Roma. Este un incident foarte grav”, a spus primarul Capitalei italiene, scrie digi24.ro.

O bombă a fost găsită în maşina lui Marco Doria, preşedintele grupului de lucru pentru reamenajarea parcurilor şi clădirilor istorice din Roma, a scris primarul Virginia Raggi pe Twitter.

Un eveniment foarte grav, îmi exprim întreaga solidaritate, a adăugat ea. O unitate de deminare din cadrul poliţiei a intervenit miercuri după-amiază într-un cartier rezidenţial din Roma după ce un trecător a observat nişte fire suspecte în maşina staţionată, potrivit unor surse din poliţie, relatează AFP, citată de Agerpres.

Strada a fost blocată şi experţii au dezamorsat ceea ce presa locală a descris ca fiind o bombă artizanală. Potrivit agenţiei dpa, ştirile despre descoperirea unei bombe într-un automobil la o distanţă de circa 2 km de stadionul unde urma să se desfăşoare un meci din cadrul Campionatului European de fotbal a provocat confuzie şi închiderea unor străzi.

 Presa a speculat în legătură cu o posibilă legătură cu meciul Italia-Elveţia ce urma să aibă loc miercuri seara. Autorităţile au refuzat să speculeze cu privire la incident.

Marco Doria fusese plasat deja sub protecţia poliţiei în urma ameninţărilor primite pentru denunţarea ocupării ilegale a unor clădiri istorice, a relatat postul TGcom24. Parchetul din capitala italiană a deschis o anchetă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram