/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Cine este judecătoarea de la Curtea de Apel care ar fi vizată în dosarul de filaj

missing
17 iunie 2021, ora 15:28

Judecătoarea de la Curtea de Apel Chișinău, Angela Bostan, care ar fi fost victimă a unei scheme de filaj ce ar fi fost pusă la cale de către cinci indivizi, a spus că nu comentează acest caz. 

Despre faptul că anume Angela Bostan este judecătoarea despre care procurorii spun că i-a fost încălcat dreptul la viața privată și au inițiat un dosar penal a scris zdg.md.

„Eu până la moment nu am cunoștință de cauză despre lucrurile care s-au scris. Chiar dacă am și depus o plângere asta este problema mea și asta ar putea fi eventual o situație pe care o discut cu organele respective, dar nu este o problemă a presei”, a spus Angela Bostan pentru tv8.

Anterior Procuratura a anunțat că în custodia organelor de drept se află cinci persoane, vizate în dosarul privind inviolabilitatea vieții personale a judecătoarei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), Emil Gaitur, urmărirea penală pentru încălcarea inviolabilității vieții personale a fost pornită acum două luni.

În 2006 Angela Bostan a fost numită pentru un termen de cinci ani la Judecătoria Cahul, iar un an mai târziu a fost transferată la judecătoria Hîncești. În 2011 a fost numită în funcția de judecător până la atingerea plafonului de vârstă.

În 2013 a fost numită, pe un termen de patru ani, în funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Hîncești, iar doi ani mai târziu a fost numită în funcția de judecător la Curtea de Apel Chișinău.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram