Război în Ucraina, ziua 220: Leand-lease și avertizarea SUA, iar Kadîrov cere bombă atomică. GUR: Vom reveni la frontiera din 1991

social

/DOC/ Top-ul celor mai plătite locuri de muncă din Republica Moldova. Unele companii oferă salarii de până la 30 de mii de lei

17 iunie 2021, ora 09:50
Distribuie:

Până la 30 de mii de lei salariu lunar. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a publicat un nou top al celor mai plătite locuri de muncă care au rămas vacante.

Cel mai plătit loc de muncă vacant (15-30 mii lei) declarat la ANOFM este pentru poziția de diriginte de șantier în domeniul construcțiilor. Postul de muncă este ofertat de compania Ces Comunicații SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău. Compania este în căutare de maistru în domeniul construcțiilor și pentru care se oferă până la 20 mii lei.

27 mii lei sunt oferiți unui mecanic-șef la Danube Oil Company SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Cahul, satul Giurgiulești în domeniul extracției uleiului de floarea soarelui. La fel compania este în căutare de maistru, operator în sectorul de producție, mecanic, operator în sala de cazane, electrician etc, pentru care se oferă de la 9-25 mii lei lunar.

20 mii lei sunt oferite de Magistrala-Nord SRL pentru un contabil, posibil și fără experiență. Locul de muncă este în orașul Drochia și este pentru o persoană cu studii superioare în domeniul finanțelor sau administrativ. Compania mai ofertează un loc de muncă vacant pentru poziția de inginer, responsabil de construcția și reparația drumurilor cu utilaje sau tehnică specială și se oferă 15 mii lei.

20 mii lei se oferă pentru un asamblor cu experiență responsabil de montarea produselor din lemn, atât în țară cât și peste hotare. La fel, compania este în căutare de manager, asistent manager, secretar , pentru care se achită 10 mii lei lunar.

Spitalul clinic militar central din municipiul Chișinău este în căutare de medici și personal din domeniul medical, pentru aceste locuri de muncă vacante se acceptă personal cu experiență minimă și se oferă 12-17 mii lei.

Salarii de 14-16 mii lei sunt declarate de angajatori pentru locurile de muncă vacante: contabil, inginer în construcții, manager achiziții, șef de schimb, programatori, conducători auto, etc.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:
– vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă;

– sau contactați Centrul de apel al ANOFM  la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.00.

Vedeți mai jos top 100 cele mai bine plătite locuri de muncă disponibile:

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram