/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ După ce s-a lansat în campania electorală din sicriu, PACE și-a prezentat membrii echipei pe cărți de joc

17 iunie 2021, ora 18:49

Pe lângă pliantele tradiționale, Partidul PACE, condus de Gheorghe Cavcaliuc, anunță că a decis să-și prezente echipa într-un mod diferit. Astfel, aceștia au creat cărți de joc cu toți candidații la alegerile anticipate, pe care le-au prezentat trecătorilor.

Cărțile de joc PACE includ poze cu membrii formațiunii, informații de bază despre aceștia, indemnul de a merge la vot și adresa paginii web oficiale a partidului.

„Suntem bucuroși că cetățenii au apreciat pozitiv această idee, care le-a părut originală”, spun reprezentanții partidului.

Anterior, membrii PACE s-au lansat în campania electorală dintr-un sicriu. În timpul lansării, formațiunea lui Gheorghe Cavcaliuc a regizat o scenă de doliu, în curtea unei case aflate în paragină.

Mai exact, un membru a scos capacul de pe un sicriu, în care se afla o tânără îmbrăcată în straie naționale. Fata a ieșit din sicriu, și-a pus o coroană din flori pe cap și a recitat o poezie. Toată scena s-a terminat cu aplauzele celor prezenți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram