/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Pe 21 noiembrie 2021 vor avea loc alegeri locale noi pentru funcția de primar în șapte localități din țară

missing
17 iunie 2021, ora 16:41

Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit, în cadrul ședinței de astăzi, desfășurarea, pe 21 noiembrie curent, a alegerilor locale noi pentru funcția de primar în 7 localități.

Astfel, alegerile vor avea loc în comuna Ucrainca, raionul Căușeni, comuna Hîrtop, raionul Cimișlia, orașul Cupcini, raionul Edineț, comuna Ișcălău, raionul Fălești, comuna Pîrlița, raionul Fălești, comuna Camenca, raionul Glodeni și comuna Negurenii Vechi, raionul Ungheni.

În comuna Hârtop, raionul Cimișlia, vacanța funcției a survenit în legătură cu demisia primarului, iar în celelalte 6 localități – ca urmare a decesului aleșilor locali.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram