Ministerul Sănătății al Republicii Moldova anunță 60 de cazuri noi de COVID – 19. Asta după ce au fost efectuate 6023 de teste, dintre care 1163 rapide Antigen. Din numărul total de cazuri, două sunt de import, unul din Rusia și unul din Italia. Niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali. 

Bilanțul infectărilor cu noul coronavirus ajunge, astfel, la 256.054.

În prezent, în spitalele din țară sunt internați 154 de pacienți bolnavi de COVID. 43 dintre ei sunt în stare extrem de gravă, 9 fiind conectați la aparate de respirație asistată.

Din nefericire, alte trei persoane au pierdut lupta cu virusul și au decedat în urma complicațiilor provocate de acesta. Victimele, o femeie de 77 de ani din raionul Râșcani, una de 85 de ani de la Căușeni și un bărbat de 83 de ani de la Bălți, sufereau de mai multe maladii.

Este și o veste bună. Alte 82 de persoane s-au vindecat de COVID – 19. În total, de la începutul pandemiei, 249.066 de moldoveni au învins noul coronavirus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!