/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Ai întrebări pentru candidații la funcția de deputat? Vino la Tribuna TV8, iar Mariana Rață le va adresa în cadrul dezbaterilor

missing
18 iunie 2021, ora 14:27

Vocea ta contează. Dacă ai o întrebare pentru candidații la funcția de deputat vino la TRIBUNA TV8 – puntea de legătură dintre cetățeni și pretendenții la fotoliul de deputat și adresează-le. Răspunsul îl vei afla în cadrul dezbaterilor electorale „ALEGE LIBER” de la TV8.

Mariana Rață te va aștepta luni, 21 iunie, ora 11:00, în scuarul magazinului UNIC pentru a afla care sunt așteptările voastre față de partidele înscrise în cursa electorală.

Sunt invitați toți cetățenii activi care vor să adreseze întrebări candidaților care le cer votul. Până în prezent, 18 iunie, CEC a înregistrat deja 21 concurenți pentru scrutinul din 11 iulie 2021, iar alte trei dosare se află în proces de examinare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram