/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ Mașina unei firme de taxi s-a răsturnat la Hîncești. Trei persoane au fost transportate la spital

18 iunie 2021, ora 11:55

Trei persoane au fost transportare la spital,  după ce automobilul unei companii taxi, în care se aflau, s-a răsturnat. Accidentul s-a produs joi, în apropiere de localitatea Sărata-Galbenă, raionul Hîncești. 

Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 21:56. O persoană a comunicat că un automobil de model „Dacia Logan” a derapat de pe traseu. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că la volanul mijlocului de transport se afla un bărbat de 38 de ani din Hîncești, care activează în calitate de taximetrist. Acesta nu a ținut cont de condițiile meteorologice, a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-o chiuvetă.

În urma accidentului, șoferul și doi pasageri, un bărbat de 32 ani și o tânără de 20 ani, au fost transportați la Spitalul Raional Hîncești pentru îngrijiri medicale. Poliția a inițiat o ancheta pe acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram