Trei persoane au fost transportare la spital,  după ce automobilul unei companii taxi, în care se aflau, s-a răsturnat. Accidentul s-a produs joi, în apropiere de localitatea Sărata-Galbenă, raionul Hîncești. 

Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 21:56. O persoană a comunicat că un automobil de model „Dacia Logan” a derapat de pe traseu. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că la volanul mijlocului de transport se afla un bărbat de 38 de ani din Hîncești, care activează în calitate de taximetrist. Acesta nu a ținut cont de condițiile meteorologice, a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-o chiuvetă.

În urma accidentului, șoferul și doi pasageri, un bărbat de 32 ani și o tânără de 20 ani, au fost transportați la Spitalul Raional Hîncești pentru îngrijiri medicale. Poliția a inițiat o ancheta pe acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!