/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/Horoscop 18 iunie/ Săgetătorii vor avea o zi liniștită, la fel ca și Fecioarele și nativii din zodia Berbec

missing
18 iunie 2021, ora 07:22

Horoscop Berbec – 18 iunie 2021: Este o zi agreabilă, presărată cu momente frumoase, în special în compania celor dragi. Ar fi de dorit să îți rezervi mai mult timp și mai multe resurse pentru a te ocupa de ei.

Horoscop Taur – 18 iunie 2021: Ai ocazia de a regla anumite situații pentru a deveni mai ușor de suportat, în special în familie. De tine depinde unde se va ajunge cu anumite probleme, la soluție sau la noi complicații.

Horoscop Gemeni – 18 iunie 2021: Este important să ții cont de părerile exprimate de cei din anturajul apropiat. Ești foarte motivat să le acorzi atenția cuvenită, dar mai este necesar și un respect real pentru locul pe care-l ocupă în viața ta.

Horoscop Rac – 18 iunie 2021: Ești atent la tot ce ți-ar putea aduce unele beneficii, în primul rând financiare pentru că ești în căutarea siguranței în acest domeniu. Ar fi bine să nu uiți cât de mult contează calitatea relațiilor în tot ce faci.

Horoscop Leu – 18 iunie 2021: Acorzi mai multă atenție părții frumoase a vieții, relaxării și deplasărilor în scop recreativ. Este o metodă foarte bună de a te detașa de problemele de la serviciu.

Horoscop Fecioară – 18 iunie 2021: Este o zi senină, cu numeroase momente de bucurie și mulțumire. Ar fi bine să folosești această ocazie pentru a netezi drumul către inima celor dragi.

Horoscop Balanță – 18 iunie 2021: Ai parte de un întreg context favorabil pentru a trece peste anumite obstacole interioare care te-au împiedicat să te apropii mai mult de persoane care te inspiră cu adevărat.

Horoscop Scorpion – 18 iunie 2021: Orice soluție ai găsi astăzi, pentru problemele chinuitoare, ar trebui să se bazeze pe diplomație și bună înțelegere. Chiar dacă ai impresia că ar trebui să te impui, pur și simplu, te amăgești singur.

Horoscop Săgetător – 18 iunie 2021: Este o zi mai calmă, cu momente în care vei reuși să respiri un aer mai proaspăt și să scoți la lumină calități pe care nu le-ai mai văzut nici tu, de multă vreme.

Horoscop Capricorn – 18 iunie 2021: Cea mai bună soluție apare atunci când ții cont, cu adevărat, de drepturile celorlalți. Dacă nu ești dispus să faci acest lucru, ar fi mai bine să eviți orice decizie legată de bunurile comune.

Horoscop Vărsător – 18 iunie 2021: Ai parte de momente agreabile, în compania unor persoane pe care nu le percepi ca fiind ușor de suportat. Poate pentru că sunt dintre aceia, rari, care nu spun ce ai vrea să auzi.

Horoscop Pești – 18 iunie 2021: E mai ușor să îți protejezi echilibrul interior astăzi și de aceea vei fi mai binevoitor cu toți cei care îți ies în cale. Este un moment bun pentru muncă, dar și pentru a rezolva o problemă de sănătate.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram