Campania de vaccinare împotriva COVID-19 continuă în Republica Moldova. Potrivit ultimelor date oferite de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) în ultimele 24 de ore s-au vaccinat 16 093 de persoane. 

Dintre acestea, 2 597 au primit prima doză de ser, iar 13 496 au primit a doua doză. Prin urmare, în total au fost administrate 613 587 doze de vaccin, dintre acestea 397 151 reprezintă persoanele care au beneficiat de prima doză, iar 216 436 au fost imunizați și cu a doua doză.

Sursa: msmps.gov.md

Precizăm că, campania de vaccinare în Republica Moldova a început la 2 martie, după ce țara noastră a recepționat o donație de peste 21 000 de doze de AstraZeneca din partea Guvernului României. Ulterior, prin intermediul COVAX, țara noastră a mai primit alte peste 14 mii de doze de vaccin Pfizer.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!