/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Momente care schimbă scorul electoral. TV8 dă start celor mai fierbinți dezbateri electorale „ALEGE LIBER”

missing
18 iunie 2021, ora 14:50

Au mai rămas trei săptămâni până la alegerile parlamentare anticipate, iar pentru un vot informat – TV8 dă start celor mai fierbinți dezbateri electorale „ALEGE LIBER”.

Cine este mai logic? Cine mai argumentat? Cine are soluții pentru problemele cetățenilor – din 21 iunie, aflați în fiecare zi de luni și miercuri, începând cu ora 20:00.

Mariana Rață vă așteaptă în studioul „Alege Liber” pentru a vă prezenta cine sunt și cum gândesc pretendenții la fotoliul de deputat.

Dacă ai și tu o întrebare pentru candidați, atunci le poți adresa luni la Tribuna TV8, iar Mariana Rață va afla răspunsul de la aceștia.

Alegerile parlamentare anticipate urmează să aibă loc pe 11 iulie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram