/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ „Trebuie să luptăm pentru viață”. Povestea tinerei Valeria Baciu pe care viața a pus-o la grea încercare

18 iunie 2021, ora 20:08

Viața Valeriei nu a fost deloc ușoară. De la o vârstă fragedă a trebuit să facă față realităților dure ale vieții: mai întâi, tatăl și-a părăsit familia, apoi sora ei mai mică s-a îmbolnăvit grav. Valeria a trebuit să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și continua viața și pentru a-i ajuta pe cei dragi. Acesta este probabil motivul pentru care, după ce a luat parte la campania „Dăruiește afecțiune printr-un click”, organizată de TV8 și lanțul de magazine „Сasa Curată”, a trăi o adevărata bucurie și recunoștință. La rândul nostru, suntem foarte bucuroși că am reușit să-i aducem puțină lumină în viața acestei tinere.

Sora mea era în clasa a VIII-a. A ieșit vara la o plimbare cu prietena și și-a pierdut cunoștința lângă casă. Am fost la spital, acolo ne-au spus că a avut insolație, dar nu era insolație. Ne-a fost foarte greu să trecem peste asta, dar mă bucur că am găsit ieșirea din situație. Mama mea este o eroină, ea a trecut peste atât de multe …”, povestește Valeria.

Nefericirea din familie a coincis cu trădarea unei persoane dragi, care a abandonat-o în acea perioadă dificilă. Valeria își amintește cu fiori cum la vârsta de 20 de ani a rămas singură față în față cu realitatea dură a vieții.

„Când s-a întâmplat tragedia cu sora mea, nici viața mea personală nu era roz. El nu m-a susținut, dar și-a găsit și o altă fată cu care a început să se vadă”, își amintește tânăra.

Valeria lucrează ziua întreagă și transmite bani mamei și surorii sale. După o zi grea de muncă îi place să facă curățenie în casă. Tânăra spune că astfel își creează dispoziție bună și își gândurile în ordine. Pentru a-și menține casa în curățenie, comandă tot ce este necesar pe internet, pe casacurată.md, unde găsește tot de ce are nevoie.

Fiind o clientă a magazinului, când a văzut campania lansată de TV8 și Casa Curată a decis să participe.

„Am văzut anunțul și am scris imediat. Am fost plăcut surprinsă, cel puțin ceva bun în viață”.

Acum, când nefericitele evenimente sunt în trecut, iar medicii au spus cu încredere că sora se va recupera curând, Valeria visează la un singur lucru – să se reunească cu familia, pe care nu o mai văzut-o de doi ani.

Știu că voi plânge. Am visat că le îmbrățișez. Avem o relație foarte apropiată. Cred că când ne vom vedea, voi plânge, nu exclud că voi face și o criză de isterie

La sfârșitul conversației noastre, tânăra a făcut un apel către cei care trec printr-o perioadă dificilă.

„Nu vă lăsați descurajați, trebuie să mergeți înainte. Trebuie să te gândești la lucruri bune, să te rogi. Noi am fost în toate mănăstirile. Trebuie să trăim și trebuie să luptăm. Trebuie să luptăm pentru viață!”.

Prin intermediul magazinului online casacurata.md, rețeaua de magazine Casa Curată devine și mai aproape de fiecare oferind tuturor posibilitatea de a dărui grijă și atenție celor apropiați printr-un simplu click. Casa Curată livrează absolut gratuit în toată țara orice comandă care depășește suma de 299 lei.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram