Război în Ucraina, ziua 220: Leand-lease și avertizarea SUA, iar Kadîrov cere bombă atomică. GUR: Vom reveni la frontiera din 1991

social

/INFOGRAFIC DOC/ Cauți un post de muncă? Peste opt mii de locuri vacante pe Piața Muncii din Republica Moldova

19 iunie 2021, ora 10:11
Distribuie:

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) din Republica Moldova anunță peste opt mii de locuri vacante. Potrivit ultimelor date, în evidenţă sunt 8 175 locuri de muncă vacante, care pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Cele mai multe joburi disponibile sunt în Capitală, 3 406.

Sursa: anomf.md

Din totalul locurilor de muncă vacante, 927 sunt disponibile la Bălți și 325vla Orhei. Totodată, pentru persoanele cu nivel de instruire superior şi mediu de specialitate sunt disponibile 1 938 locuri de muncă vacante.

Pentru persoanele cu nivel de instruire secundar profesional și pentru muncitorii necalificați, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă oferă 6 237 locuri de muncă, ce constituie 76% din numărul total de locuri de muncă vacante.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, se pot adresa la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă sau pot accesa Portalul pieţei muncii: www.angajat.md, unde sunt postate locurile vacante oferite în fiecare raion, pe profesii.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram