Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) din Republica Moldova anunță peste opt mii de locuri vacante. Potrivit ultimelor date, în evidenţă sunt 8 175 locuri de muncă vacante, care pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Cele mai multe joburi disponibile sunt în Capitală, 3 406.

Sursa: anomf.md

Din totalul locurilor de muncă vacante, 927 sunt disponibile la Bălți și 325vla Orhei. Totodată, pentru persoanele cu nivel de instruire superior şi mediu de specialitate sunt disponibile 1 938 locuri de muncă vacante.

Pentru persoanele cu nivel de instruire secundar profesional și pentru muncitorii necalificați, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă oferă 6 237 locuri de muncă, ce constituie 76% din numărul total de locuri de muncă vacante.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, se pot adresa la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă sau pot accesa Portalul pieţei muncii: www.angajat.md, unde sunt postate locurile vacante oferite în fiecare raion, pe profesii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!