Campania de vaccinare este în plină desfășurare. În primele ore ale dimineții, la Palatul Republicii s-au format cozi de oameni, care au venit pentru rapel. Totuși, alte cinci puncte de vaccinare așteaptă pe toți cei care doresc să se imunizeze cu doza întâi.

„Astăzi, până la ora 22.00, la maratonul vaccinării, vă puteți imuniza cu doza doi de Pfizer, Sinopharm și Sinovac, toți cei care s-au vaccinat cu doza 1 la maratonul din 28-30 mai”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

Start maratonului a fost dat la ora 07:00. Pentru cei care doresc să se imunizeze cu doza întâi sunt disponibile aceleași vaccinuri. Vaccinarea este posibilă fără o programare prealabilă, doar cu buletinul de identitate.

Foto: Ministerul Sănătății

Foto: Ministerul Sănătății

Foto: Ministerul Sănătății

Foto: Ministerul Sănătății

În cazul în care doriți să vă imunizați împotriva COVID-19, vă puteți programa aici.

Vedeți aici cum decurge procesul de vaccinare în țară.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!