/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/FOTO VIDEO/ Cozi la vaccinare. Zeci de persoane au venit la Palatul Republicii pentru rapel

missing
20 iunie 2021, ora 09:44

Campania de vaccinare este în plină desfășurare. În primele ore ale dimineții, la Palatul Republicii s-au format cozi de oameni, care au venit pentru rapel. Totuși, alte cinci puncte de vaccinare așteaptă pe toți cei care doresc să se imunizeze cu doza întâi.

„Astăzi, până la ora 22.00, la maratonul vaccinării, vă puteți imuniza cu doza doi de Pfizer, Sinopharm și Sinovac, toți cei care s-au vaccinat cu doza 1 la maratonul din 28-30 mai”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

Start maratonului a fost dat la ora 07:00. Pentru cei care doresc să se imunizeze cu doza întâi sunt disponibile aceleași vaccinuri. Vaccinarea este posibilă fără o programare prealabilă, doar cu buletinul de identitate.

Foto: Ministerul Sănătății

Foto: Ministerul Sănătății

Foto: Ministerul Sănătății

Foto: Ministerul Sănătății

În cazul în care doriți să vă imunizați împotriva COVID-19, vă puteți programa aici.

Vedeți aici cum decurge procesul de vaccinare în țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram