/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/Horoscop 20 iunie/ Fecioarele trebuie să fie deschise la ceea ce au de spus partenerii de cuplu

20 iunie 2021, ora 08:49

Horoscop Berbec – 20 iunie 2021: Este o zi care îți aduce inspirația necesară ca să te poți întoarce la bun simț, la toleranță și bunătate, în special față de din familie, dar nu numai.

Horoscop Taur – 20 iunie 2021: Anumite planuri pe care le-ai făcut vor trebui modificate substanțial, împreună cu cei apropiați. Chiar dacă nu-ți convine, ar trebui să iei în calcul ideea că aceste modificări pot fi foarte bune.

Horoscop Gemeni – 20 iunie 2021: Traseul tău profesional poate suferi modificări importante în perioada următoare, inclusiv în sensul că vei renunța la un anumit drum ca să mergi într-o altă direcție, către care te trage inima de mai mult timp.

Horoscop Rac – 20 iunie 2021: Planurile de călătorie ar putea fi modificate, la fel și cele legate de studii sau specializări la care aspiri de mult. Sunt schimbări firești, de care va trebui să ții cont.

Horoscop Leu – 20 iunie 2021: Tot ce ține de investiții, economii sau administrarea unor bunuri va trebui regândit, ca să servească binelui comun, al întregii familii. Dacă ți-ai alcătuit planurile pe această bază, sunt șanse să se realizeze.

Horoscop Fecioară – 20 iunie 2021: Este important să fii deschis la ceea ce au de spus partenerii, de orice fel, în special cel de cuplu. Sugestiile de astăzi pot fi planurile realiste de mâine.

Horoscop Balanță – 20 iunie 2021: Te vezi nevoit să îți ajustezi planurile legate de muncă și odihnă, ca să-ți poți proteja starea de sănătate. În lunile următoare, va trebui să și pui în practică aceste intenții care se conturează astăzi.

Horoscop Scorpion – 20 iunie 2021: Viața ta sentimentală intră într-o nouă etapă, în care anumite lucruri se vor bloca, dar vor fi înlocuite de altele, mai bune, chiar dacă prima ta reacție va fi de opoziție.

Horoscop Săgetător – 20 iunie 2021: Ești deja concentrat pe casă și familie și tot aici va rămâne atenția ta și în lunile următoare. Vrei să faci totul după chipul și asemănarea ta și e un scop care merită să faci eforturi.

Horoscop Capricorn – 20 iunie 2021: Anumite planuri se vor schimba, prin forța lucrurilor, și nu ai motive să fii surprins pentru că știai că pot să apară elemente neprevăzute, care le pot chiar răsturna.

Horoscop Vărsător – 20 iunie 2021: Revii asupra unor planuri de cheltuieli, surse de venit, economii și investiții. În lunile următoare, vei reuși să te orientezi mai bine și să iei decizii mai inspirate pe aceste subiecte.

Horoscop Pești – 20 iunie 2021: Îți îndrepți atenția asupra propriei persoane pentru a așeza altfel piesele din propriul univers interior, ca să nu mai apară piedici în calea realizării unor planuri la care ții foarte mult.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram