Un scandal s-a iscat între doi agenți economici pe 19 iunie în Capitală. Motivul ar fi faptul că unul dintre aceștia și-ar fi parcat ilegal automobilele de firmă, limitând astfel accesul celuilalt agent economic la imobilul pe care-l are în folosință. În consecință, avocatul antreprenorului, care ar fi avut de suferit, a spart cu o cărămidă parbrizele vehiculelor ce aparțin celuilalt agent economic. 

Un martor a înregistrat cele întâmplate, iar imaginile au ajuns pe rețelele sociale. Din acestea se poate vedea cum avocatul în „numele legii” sparge cu o cărămidă parbrizurile a cel puțin trei automobile. „Noi nu avem încotro, aceasta este extrema necesitate”, a spus avocatul.

Apărătorul declară că clientul său are nevoie să instaleze țevi pentru apă potabilă și că conform legii are dreptul la proprietate la doi metri distanță de imobil. „Voi vă bateți joc de proprietatea omului, luați-vă mașinile”, a adăugat apărătorul.  Toate mijloacele de transport aparțin unei firme de taxi.

Potrivit persoanei care a publicat imaginile pe rețele sociale, avocatul apără interese companiei CIOCIRLIA S.R.L, administratorul căreia este Aurel Balan. Oficiul firmei se află în sectorul Botanica al Capitalei, pe șoseaua Munceşti. Compania se ocupă cu comercializarea pieselor auto, întreținerea și reparația automobilelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!