/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Scandal între doi agenți economici în Capitală. Avocatul unuia a spart parbrizele automobilelor

missing
20 iunie 2021, ora 12:31

Un scandal s-a iscat între doi agenți economici pe 19 iunie în Capitală. Motivul ar fi faptul că unul dintre aceștia și-ar fi parcat ilegal automobilele de firmă, limitând astfel accesul celuilalt agent economic la imobilul pe care-l are în folosință. În consecință, avocatul antreprenorului, care ar fi avut de suferit, a spart cu o cărămidă parbrizele vehiculelor ce aparțin celuilalt agent economic. 

Un martor a înregistrat cele întâmplate, iar imaginile au ajuns pe rețelele sociale. Din acestea se poate vedea cum avocatul în „numele legii” sparge cu o cărămidă parbrizurile a cel puțin trei automobile. „Noi nu avem încotro, aceasta este extrema necesitate”, a spus avocatul.

Apărătorul declară că clientul său are nevoie să instaleze țevi pentru apă potabilă și că conform legii are dreptul la proprietate la doi metri distanță de imobil. „Voi vă bateți joc de proprietatea omului, luați-vă mașinile”, a adăugat apărătorul.  Toate mijloacele de transport aparțin unei firme de taxi.

Potrivit persoanei care a publicat imaginile pe rețele sociale, avocatul apără interese companiei CIOCIRLIA S.R.L, administratorul căreia este Aurel Balan. Oficiul firmei se află în sectorul Botanica al Capitalei, pe șoseaua Munceşti. Compania se ocupă cu comercializarea pieselor auto, întreținerea și reparația automobilelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram