Război în Ucraina, ziua 214: Rușii fug și în Mongolia, atac la Odesa și proteste în Daghestan: Forțele de ordine au tras în aer

social

Lucrările de reparație a străzilor Capitalei, în regim alert. De azi, se va lucra și noaptea, spune primarul

21 iunie 2021, ora 16:57
Distribuie:

De astăzi, muncitorii responsabili de reparația drumurilor din municipiul Chișinău vor lucra nu doar în timpul zilei. Potrivit primarului Capitalei, Ion Ceban, lucrările vor fi efectuate inclusiv noaptea și în zilele de weekend. 

Mai mult, Ceban susține că a dispus ca bugetul pentru reparația străzilor să fie majorat.

„Dacă va fi necesar, vom interveni cu supliniri. Se intervine și pe drumurile de acces în suburbii”, spune primarul.

Ion Ceban recunoaște că din cauza ploilor torențiale din ultimul timp, lucrările sunt tărăgănate, însă dă asigurări că obiectivele propuse vor fi realizate.

„Am atenționat agenții asupra calității lucrărilor făcute. În cazul în care calitatea va fi neconformă, nu vom achita pentru lucrări de mântuială”, a specificat Ceban.

Săptămâna trecută, drumarii au efectuat lucrări de injectare pe drumurile de acces către Tohaton, Budești, pe străzile Cuza Vodă și Calea Moșilor.

De asemenea, au fost plombate străzile Dacia, Calea Orheiului, Pietrăriei și Mircea cel Bătrân, iar pe străzile Belinski, Gr. Vieru și N. Titulescu au fost montate borduri.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram