/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O defecțiune tehnică a lăsat mai multe blocuri de la Botanica fără lumină

missing
21 iunie 2021, ora 22:10

O defecțiune tehnică a lăsat fără curent electric mai multe blocuri din sectorul Botanica al Capitalei. Un anunț în acest sens a fost făcut de către furnizorul Premier Energy. Cauza este ieșirii din funcție a unui întreruptor de medie tensiune.

Defecțiunea a fost înregistrată la ora 19:29. Imediat la fața locului au fost direcționate echipe operative pentru a efectua verificările necesare și repararea defecțiunii în scopul repunerii în lucru a barelor colectoare pentru reluarea alimentării consumatorilor în cel mai scurt timp.

Premier Energy precizează că în lucrările de repunere a serviciului sunt implicate mai multe echipe operative și de mentenanță.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram