/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/UPDATE/ Descoperirea macabră de la Căușeni! Noi detalii despre băiatul de 15 ani care a fost găsit strangulat

missing
21 iunie 2021, ora 17:15

UPDATE: Oamenii legii precizează că minorul, în vârstă de 15 ani, a fost găsit de către un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a și alertat poliția. Corpul acestuia a fost depistat strangulat de un copac.

Băiatul este originar din satul Tănătari, raionul Căușeni, și era elev la gimnaziul din sat. Anul acesta a absolvit clasa a noua. La moment minorul se afla în grija bunicii, mama fiind plecata peste hotare.

Băiatul nu se afla la evidența IP Căușeni, de către instituția de învățământ fiind caracterizat pozitiv. La fața locului s-a deplasat grupa operativă, iar ulterior polițiștii vor veni cu informații suplimentare.

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către Mariana Didenco, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Căușeni, care a precizat că va reveni ulterior cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram