UPDATE: Oamenii legii precizează că minorul, în vârstă de 15 ani, a fost găsit de către un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a și alertat poliția. Corpul acestuia a fost depistat strangulat de un copac.

Băiatul este originar din satul Tănătari, raionul Căușeni, și era elev la gimnaziul din sat. Anul acesta a absolvit clasa a noua. La moment minorul se afla în grija bunicii, mama fiind plecata peste hotare.

Băiatul nu se afla la evidența IP Căușeni, de către instituția de învățământ fiind caracterizat pozitiv. La fața locului s-a deplasat grupa operativă, iar ulterior polițiștii vor veni cu informații suplimentare.

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către Mariana Didenco, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Căușeni, care a precizat că va reveni ulterior cu detalii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!