UPDATE 17:20 Magistrații Judecătoriei Ciocana au admis cererea procurorilor PCCOCS, iar cei patru suspecți, dintre care doi dețin cetățeni ai Turciei, au fost plasați în arest preventiv.

Patru suspecți reținuți în dosarul capturii record de heroină, descoperită pe teritoriul Republicii Moldova, au fost aduși în fața instanței pentru a primi mandat de arest preventiv. Totodată, trei persoane au primit duminică, 20 iunie, 30 de zile de arest preventiv.

Magistrații Judecătoriei Ciocana urmează să decidă astăzi, 21 iunie, dacă cei patru suspecți, dintre care doi sunt cetățeni ai Turciei, vor primi mandat de arest. Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au solicitat 30 de zile de arest.

Precizăm că, sâmbătă, 19 iunie, în urma unei operațiuni transfrontaliere cu participarea Inspectoratului Național de Investigații (INI), PCCOCS și Serviciului Vamal, o captură record de heroină a fost depistată pe teritoriul Republicii Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!