/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/UPDATE VIDEO/ Cele patru persoane reținute în dosarul capturii record de heroină au primit mandat de arest preventiv

missing
21 iunie 2021, ora 17:20

UPDATE 17:20 Magistrații Judecătoriei Ciocana au admis cererea procurorilor PCCOCS, iar cei patru suspecți, dintre care doi dețin cetățeni ai Turciei, au fost plasați în arest preventiv.

Patru suspecți reținuți în dosarul capturii record de heroină, descoperită pe teritoriul Republicii Moldova, au fost aduși în fața instanței pentru a primi mandat de arest preventiv. Totodată, trei persoane au primit duminică, 20 iunie, 30 de zile de arest preventiv.

Magistrații Judecătoriei Ciocana urmează să decidă astăzi, 21 iunie, dacă cei patru suspecți, dintre care doi sunt cetățeni ai Turciei, vor primi mandat de arest. Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au solicitat 30 de zile de arest.

Precizăm că, sâmbătă, 19 iunie, în urma unei operațiuni transfrontaliere cu participarea Inspectoratului Național de Investigații (INI), PCCOCS și Serviciului Vamal, o captură record de heroină a fost depistată pe teritoriul Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram