/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ „AgroTerra” - o nouă campanie, marca Știrile TV8

missing
21 iunie 2021, ora 20:23

Pe finalul lunii iunie, supranumită și luna lui cuptor, Știrile TV8 au copt o nouă campanie, care, de această dată, este dedicată agriculturii performante și eforturilor depuse de antreprenori pentru a dezvolta afaceri de succes în acest domeniu.

Prin această campanie, ce poartă numele „AgroTerra”, jurnaliștii vor aborda, în cadrul reportajelor de tip story telling, istoriile agricultorilor moldoveni care cultivă fructe, struguri de masă, pomușoare, legume produse în câmp deschis, ale apicultorilor și ale vinificatorilor, care sunt mereu în căutare de soluții inovative pentru a fi în pas cu tehnologiile performante.

De asemenea, reportajele vor conține și relatări despre tinerii antreprenori, care, deși aflați la început de cale, muncesc cot la cot cu cei mai experimentați pentru a culege roade bogate. Vom vorbi și despre femeile antreprenoare, pentru a desființa mitul că bărbații se pricep cel mai bine la agricultură. Prin istoriile abordate, vom încuraja persoanele să introducă tehnici inovative, dar și să vină cu abordări strategice pentru a dezvolta afaceri de succes.

Campania „AgroTerra”, realizată de TV8, este susținută financiar de către USAID, prin intermediul proiectului „Agricultură Performantă în Moldova.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram