Pe finalul lunii iunie, supranumită și luna lui cuptor, Știrile TV8 au copt o nouă campanie, care, de această dată, este dedicată agriculturii performante și eforturilor depuse de antreprenori pentru a dezvolta afaceri de succes în acest domeniu.

Prin această campanie, ce poartă numele „AgroTerra”, jurnaliștii vor aborda, în cadrul reportajelor de tip story telling, istoriile agricultorilor moldoveni care cultivă fructe, struguri de masă, pomușoare, legume produse în câmp deschis, ale apicultorilor și ale vinificatorilor, care sunt mereu în căutare de soluții inovative pentru a fi în pas cu tehnologiile performante.

De asemenea, reportajele vor conține și relatări despre tinerii antreprenori, care, deși aflați la început de cale, muncesc cot la cot cu cei mai experimentați pentru a culege roade bogate. Vom vorbi și despre femeile antreprenoare, pentru a desființa mitul că bărbații se pricep cel mai bine la agricultură. Prin istoriile abordate, vom încuraja persoanele să introducă tehnici inovative, dar și să vină cu abordări strategice pentru a dezvolta afaceri de succes.

Campania „AgroTerra”, realizată de TV8, este susținută financiar de către USAID, prin intermediul proiectului „Agricultură Performantă în Moldova.”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!