social

Ar fi extorcat 410 mii de lei de la administratorul companiei care construia apeductul în localitate. Dosarul primarului de Măcărești, în judecată

22 iunie 2021, ora 11:00
Distribuie:

Dosarul potrivit căruia primarul satului Măcărești, raionul Ungheni, este acuzat de corupere pasivă a fost finalizat și expediat în judecată, anunță Procuratura Anticorupție.

Primarul împreună cu responsabilul tehnic a lucrărilor de aprovizionare cu apă potabilă a locuitorilor comunei au fost reținuți la finele lunii martie curent de Procuratura Anticorupție, de comun cu ofițerii CNA, care le-au documentat acțiunile ilegale.

Potrivit probatoriului, învinuiții ar fi extorcat de la administratorul companiei responsabile de construcția apeductului din localitate 410 mii de lei pentru a-i semna procesele verbale de execuție și recepția finală a lucrărilor.

Responsabilul tehnic și-a recunoscut vina, materialele în privința acestuia fiind deja expediate de procurori în judecată, magistrații urmând în curând să se pronunțe pe acest caz.

Atât primarul, cât şi responsabilul tehnic riscă închisoare până la 10 ani, amendă penală şi privarea de dreptul de a ocupa funcţii publice pentru anumită perioadă.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram