/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

EURO 2020: Austria s-a calificat pentru prima oară în optimile de finală

missing
22 iunie 2021, ora 10:47

Austria a învins Ucraina luni seară, pe Arena Națională din București, în ultimul său meci din grupe la EURO 2020, care se desfășoară în prezent, și s-a calificat pentru prima dată în optimile de finală ale unui campionat european de fotbal, transmite Moldpres

Austria s-a impus la limită în fața Ucrainei, cu 1-0, prin golul lui Christoph Baumgartner din minutul 21, încheind grupa C pe locul al doilea, dar victoria îi asigură calificarea în optimi.

În același timp, în grupa B, Danemarca a învins-o de o manieră categorică pe Rusia, 4-1. Golurile echipei daneze au fost marcate de Damsgaard, Poulsen, Christensen și Maehle, în timp ce unicul gol al Rusiei a fost înscris de Dzyuba. Astfel, Belgia conduce clasamentul final al grupei B cu 9 puncte, urmată de Danemarca, 3 puncte; Finlanda, 3 puncte și Federația Rusă.

În clasamentul final al grupei C, Olanda a ocupat primul loc, cu 9 puncte, urmată de Austria, 6 puncte; Ucraina, 3 puncte; Macedonia de Nord, 0 puncte.

Austria va juca în optimile de finală cu câştigătoarea Grupei A, Italia, pe 26 iunie, la Londra.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram