/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/Horoscop 22 iunie/ Taurii au parte de o zi foarte potrivită pentru a deveni mai rezervați în toate

22 iunie 2021, ora 07:25

Horoscop Berbec – 22 iunie 2021: Vei avea ocazia de a descoperi cât de aproape ești de adevăr într-o problemă importantă, cum ar fi relația cu cineva drag sau un proiect la care lucrezi împreună cu un prieten.

Horoscop Taur – 22 iunie 2021: Este o zi foarte potrivită pentru a deveni mai rezervat în toate, mai ales în discuții și negocieri. Mai degrabă, ar trebui să îți vezi de treburi și să amâni orice vorbărie inutilă.

Horoscop Gemeni – 22 iunie 2021: Vei sesiza chiar de la primele ore că e mult mai bine să asculți ce au de spus ceilalți, decât să-ți exprimi tu, primul, părerile sau să vii cu propuneri.

Horoscop Rac – 22 iunie 2021: E mult mai bine să te protejezi de emoțiile negative atunci când apar, decât atunci când sunt deja prea multe, ca să le faci față. O atitudine senină în fața oricărei probleme te va ajuta mult.

Horoscop Leu – 22 iunie 2021: Există riscul să-ți asociezi numele cu anumite situații din care fiecare înțelege atât cât poate și să ieși destul de șifonat din asta. Ar fi bine să definești mai clar limitele pe care le-ai impus anumitor persoane.

Horoscop Fecioară – 22 iunie 2021: Bine ar fi să-ți ții sub control și temerile, dar mai ales dorința de a-i determina pe apropiați să facă ceva așa cum spui tu, fără să le explici de ce.

Horoscop Balanță – 22 iunie 2021: Este o zi în care calmul e cea mai bună alegere, iar diplomația, o necesitate, pentru a face față unor situații neplăcute, în care sunt implicate și persoane pe care nu le agreezi.

Horoscop Scorpion – 22 iunie 2021: Încerci să-i convingi pe cei dragi să facă ceva anume, dar nu prea merge și cauți soluții ca să le forțezi mâna, în loc să cauți argumente care să îi cointereseze.

Horoscop Săgetător – 22 iunie 2021: Este important să fii mai atent le ceea ce spun cei din jur, ca să poți discerne mai bine care le sunt intențiile reale. În felul acesta te vei proteja de problemele pe care ți le pot provoca.

Horoscop Capricorn – 22 iunie 2021: Este necesar să fii binevoitor, fără să aștepți să apară un motiv ca să fii în această dispoziție, mai generoasă. Orice dialog, în această atmosferă, se va dovedi mai productiv.

Horoscop Vărsător – 22 iunie 2021: Poate ar fi bine să fii tu cel care începe un dialog sincer cu sine despre problemele care te frământă în acest moment. Dacă descoperi cum ai ajuns aici, vei ști ce ai de făcut ca să te și eliberezi.

Horoscop Pești – 22 iunie 2021: Este important să nu exagerezi nici vorbele, nici gesturile pe care le fac unii dintre cei din anturajul apropiat. Fiecare are demonii lui, pe care trebuie să-i înfrunte.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram