/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Șapte la sută din populația R. Moldova, imunizată cu ambele doze de vaccin împotriva COVID-19

missing
22 iunie 2021, ora 11:57

Șapte la sută din populația Republicii Moldova a fost vaccinată cu ambele doze de vaccin împotriva COVID-19. Informația a fost prezentată de reprezentanții Ministerului Sănătății în cadrul unui briefing de presă.

„Aproximativ 12 la sută din populație au primit cel puțin o doză de vaccin, iar șapte la sută au primit ambele doze de ser”, a menționat coordonatoarea Campaniei naționale de vaccinare împotriva Covid-19, Ninel Revenco.

Astfel, potrivit datelor Ministerului Sănătății, de la începutul campaniei de vaccinare, în Republica Moldova au fost administrate peste 630 de mii de doze de vaccin. Peste 229 de mii de oameni au fost imunizați cu ambele doze de vaccin împotriva COVID-19.

Campania de imunizare din Republica Moldova a început la începutul lunii martie curent. Pe data de 19 mai curent, Comitetul Național de Coordonare a Imunizării a decis lansarea integrală a etapei a treia de vaccinare împotriva COVID-19.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 256.187. Din cauza virusului, în Republica Moldova au murit 6.173 de oameni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram