Ședința Consiliului Municipal Chișinău, care urma să aibă loc astăzi, a fost amânată din lipsă de cvorum. Consilierii socialiști nu s-au prezentat, în sală fiind prezenți doar 14 membri ai consiliului. Pe ordinea de zi a ședinței figurau 7 subiecte. 

Printre acestea, anularea creșterii impozitului și calitatea transportului public. Aceasta este a treia dată consecutiv când consilierii municipali încearcă să se întrunească în ședință, însă fără un rezultat.

„După cum vedeți, partea stângă a sălii este goală. Colegii socialiști refuză să vină la ședință, ignoră munca ce trebuie depusă în interesul cetățeanului. Avem subiecte foarte importante pe ordinea de zi, însă iarăși nu le putem discuta. Dar și mai grav este că aici, alături secretarul consiliului ar trebui să fie și primarul general, care în loc să mobilizeze fracțiunea socialiștilor, se dă în spectacol, face politică, conferință de presă”, a declarat consilierul municipal de la PAS, Vasile Grădinaru, care i-a acuzat pe consilierii PSRM de aitudine iresponsabilă.

Subiectele care urma să fie discutate astăzi, vor fi supuse dezbaterilorla următoarea ședință, data căreia nu a fost stabilită.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!