/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Incendiu violent la un spital de copii din România. 30 de persoane, printre care și copii, evacuate

missing
22 iunie 2021, ora 20:47

Un incendiu a izbucnit, marți seara, la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași. 30 de persoane au fost evacuate. Salvatorii intervin cu 6 mașini de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 2 autospeciale de transport victime multiple, 1 autoscară și 1 cisternă. Totodată, la locul intervenției au fost trimise 3 ambulanțe SMURD și 1 unitate de terapie intensivă mobilă.

Ministerul Sănătății din România a anunțat că au fost evacuate în total 30 de persoane, 12 copii, 11 cadre medicale, 7 aparținători.

„Din ultimele informaţii transmise Ministerului Sănătăţii în total au fost evacuate 30 de persoane astfel: 12 copii, 11 cadre medicale, 7 aparţinători. Nicio persoană nu a fost afectată de incendiu. Pacienţii au fost relocaţi în incinta spitalului”, precizează sursa citată.

Potrivit şefului SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, incendiul a fost anunțat la ora 18.54, pompierii au ajuns la 19.00 și au stins flăcările la 19.37. Printre pacienții evacuați a fost și un copil intubat, cu o malformație digestivă. Persoanele evacuate au fost relocate în alte secții ale spitalului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram