/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/Horoscop 23 iunie/ Taurii dezleagă enigme vechi și deschid uși care păreau bine ferecate pentru ei

missing
23 iunie 2021, ora 08:10

Horoscop Berbec – 23 iunie 2021: Ziua vine cu vești bune, în mai multe domenii, dar în special în relațiile cu cei din anturajul apropiat, comunicare și schimb de informații care vor fi mult mai simple de acum înainte.

Horoscop Taur – 23 iunie 2021: Se dezleagă enigme vechi, se deschid uși care păreau închise pentru tine, speranțele tale se confirmă și îți vine inima la loc. E mult de muncă până la împlinirea unor dorințe, dar munca nu te sperie.

Horoscop Gemeni – 23 iunie 2021: Se poate spune că abia acum ești tu, cel adevărat, cu mintea ageră și prezent, oricât de solicitat ai fi. Este important să fii bine organizat și econom cu timpul și resursele tale.

Horoscop Rac – 23 iunie 2021: Anumite gânduri negre dispar de la sine, pe altele va trebui să le dai tu uitării, ca să te simți ușurat de povara propriilor acumulări negative, reprezentată de emoții, dar și gânduri.

Horoscop Leu – 23 iunie 2021: Este un moment bun pentru a relua discutarea unor proiecte pe care le-ai respins, dar ți-au reținut atenția, când le-ai auzit prima oară. În felul acesta, și relațiile cu cei care ți le-au propus se vor îmbunătăți.

Horoscop Fecioară – 23 iunie 2021: Revii la preocupări mai constructive, cum ar fi normalizarea relațiilor cu superiorii sau cu cei mai în vârstă din familie. Orice conflict ar fi apărut, va putea fi atenuat sau rezolvat, începând de astăzi.

Horoscop Balanță – 23 iunie 2021: Comunicare este din nou posibilă așa cum ți-ai dorit, iar relațiile cu anturajul intră într-o etapă mai senină. Informațiile care ajung la tine sunt mai credibile, iar concluziile tale mai coerente.

Horoscop Scorpion – 23 iunie 2021: Revii la planuri mai vechi, mai inteligente și mai cuminți, pentru că te bazezi, în primul rând, pe tine și resursele tale. Vei avea acces și la resursele altora, dar cu răbdare și corectitudine permanente.

Horoscop Săgetător – 23 iunie 2021: Vocea îți este auzită din nou, și nu doar în cuplu, ci și în alte relații importante. Acum poți negocia mai bine, te poți face înțeles și ascultat de orice om cu care discuți.

Horoscop Capricorn – 23 iunie 2021: Situația de la locul de muncă începe să revină la normal, se poate discuta, din nou, despre anumite propuneri menite să ajute la protejarea sănătății tuturor.

Horoscop Vărsător – 23 iunie 2021: Este important să fii atent la ce simți când te ocupi de cei dragi, când te vezi nevoit să răspunzi solicitărilor care vin de la ei și cum îți depășești propriile limite în acest proces.

Horoscop Pești – 23 iunie 2021: Relația cu familia se poate îmbunătăți prin comunicare deschisă și sinceră, dar și datorită faptului că anumite probleme de rezolvă de la sine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram