/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un nou maraton de imunizare va avea loc în acest weekend în Capitală. Printre vaccinurile disponibile - Sputnik

missing
23 iunie 2021, ora 12:11

Un nou maraton de vaccinare va avea loc în acest weekend. Sâmbătă, 26 iunie, la Palatul Republicii, începând cu ora 7 dimineața și până la ora 22:00, în funcție de necesitate cu prelungirea programului va avea loc acest maraton. Nu există posibilitate de înregistrare prealabilă.

„Dragi cetățeni, nu faceți liste și nu vă înregistrați în liste. Rândul este unicul pentru toți, primul venit – primul servit”, a declarat primarul Capitalei, Ion Ceban.

În cadrul maratonului vor fi disponibile vaccinurile Sputnik, AstraZeneca și Sinofarm.

În prezent, 7% din populația R. Moldova este vaccinată, un total de 642 482 de doze administrate de la începutul campaniei de vaccinare. Potrivit Ministerului Sănătății, 11 136 de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate în ultimele 24 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram