Un nou maraton de vaccinare va avea loc în acest weekend. Sâmbătă, 26 iunie, la Palatul Republicii, începând cu ora 7 dimineața și până la ora 22:00, în funcție de necesitate cu prelungirea programului va avea loc acest maraton. Nu există posibilitate de înregistrare prealabilă.

„Dragi cetățeni, nu faceți liste și nu vă înregistrați în liste. Rândul este unicul pentru toți, primul venit – primul servit”, a declarat primarul Capitalei, Ion Ceban.

În cadrul maratonului vor fi disponibile vaccinurile Sputnik, AstraZeneca și Sinofarm.

În prezent, 7% din populația R. Moldova este vaccinată, un total de 642 482 de doze administrate de la începutul campaniei de vaccinare. Potrivit Ministerului Sănătății, 11 136 de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate în ultimele 24 de ore.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!