social

/VIDEO/ Jefuită la locul de muncă. Un bărbat a atacat o vânzătoare și i-a sustras colierul din aur

23 iunie 2021, ora 13:41
Distribuie:

Unei femei i-a fost furat colierul din aur chiar la locul de muncă. S-a întâmplat în sectorul Ciocana al Capitalei în magazinul în care activa victima, un individ a intrat și a atacat-o, i-a sustras lănțișorul, după care a fugit într-o direcție necunoscută, potrivit poliției.  

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și grupa specializată pe jafuri a Inspectoratului Ciocana. În momentul jafului nu erau cumpărători, iar suspectul a profitat de acest lucru. Prejudiciul  cauzat victimei a fost estimat la 6 500 de lei.

În urma acțiunilor de căutare și investigare, suspectul a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectoratul de poliție, pentru documentare. Bărbatul în vârstă de 27 de ani a mai fost anterior cercetat pentru infracțiuni similare. Ulterior, suspectul  și-a recunoscut vina, iar bunul sustras a fost gajat la un lombard.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și cercetat penal pentru jaf. Pentru fapta comisă el riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram