/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Escrocherie dirijată din penitenciar. Afacerea unui deținut, pusă la cale cu un tânăr aflat în libertate

missing
24 iunie 2021, ora 14:46

Un deținut în vârstă de 27 de ani, împreună cu un tânăr de 19 ani sunt suspectați de escrocherie după ce prin intermediul unui site de anunțuri își propuneau serviciile cum ar fi repararea acestora, iar ulterior prin abuz și înșelăciune, deposedau proprietarii de automobile. Prejudiciul se ridică la 1 282 352 lei.

Acest caz a fost investigat de oamenii legii timp de trei luni, iar în urma investigațiilor au fost ridicate mai multe bunuri materiale, printre care un laptop, plăci de înmatricularea care ar fi  însușite pe cale ilegală, un  pașaport tehnic al unui  automobil, care,  la fel a fost însușit ilegal,  cartușe pentru AK-74 și pentru pistol de model ”Glock”.

Tânărul aflat la libertate a fost reținut și plasat în izolatorul de detenție provizorie.

Pe marginea acestui caz a fost inițiat un dosar penal pentru escrocherie ăn proporții deosebit de mari. Persoanele care vor fi găsite vinovate riscă de la 8 la 15 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram