/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Festivalul Filmului Francofon, ajuns la a 20-a ediție. Care este programul și ce filme vor fi difuzate gratuit

24 iunie 2021, ora 16:21

O nouă ediție a Festivalului Filmului Francofon va avea loc online în luna iulie. Organizat de Alianța Franceză din Moldova, cu susținerea Ambasadei Franței în R. Moldova și partenerilor precum Tv5Monde, festivalul se va derula de la 10 la 16 iulie 2021. Vor fi difuzate cinci filme recente, cu subtitrare în limba română pe platforma privesc.eu. 

În contextul pandemic, Festivalul FIlmului Francofon nu poate avea loc, tradițional, în cadrul Zilelor Francofoniei. Aceasta va permite publicului moldovean, oriunde s-ar afla, să descopere gratuit și pentru al 20-a an consecutiv, noutățile cinematografice.

Printre filmele difuzate se regăsesc cele istorice, comedii, drame, dar și filme de aventuri. Cele cinci filme care vor fi difuzate sunt: „Cei mai frumoși ani”, „Traducătorii”, „Adevărul”, „La revedere acolo sus”, „Aïlo”, „Aventuri în Laponia”, toate fiind realizate în 2019-2020.

Accesul la vizionarea filmelor va fi gratuit pe parcursul întregii săptămâni.

Găsiți programul integral, realizatorii, actorii și rezumatul fiecărui film în broșura Festivalului.

Sursă foto: alfr.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram