O nouă ediție a Festivalului Filmului Francofon va avea loc online în luna iulie. Organizat de Alianța Franceză din Moldova, cu susținerea Ambasadei Franței în R. Moldova și partenerilor precum Tv5Monde, festivalul se va derula de la 10 la 16 iulie 2021. Vor fi difuzate cinci filme recente, cu subtitrare în limba română pe platforma privesc.eu. 

În contextul pandemic, Festivalul FIlmului Francofon nu poate avea loc, tradițional, în cadrul Zilelor Francofoniei. Aceasta va permite publicului moldovean, oriunde s-ar afla, să descopere gratuit și pentru al 20-a an consecutiv, noutățile cinematografice.

Printre filmele difuzate se regăsesc cele istorice, comedii, drame, dar și filme de aventuri. Cele cinci filme care vor fi difuzate sunt: „Cei mai frumoși ani”, „Traducătorii”, „Adevărul”, „La revedere acolo sus”, „Aïlo”, „Aventuri în Laponia”, toate fiind realizate în 2019-2020.

Accesul la vizionarea filmelor va fi gratuit pe parcursul întregii săptămâni.

Găsiți programul integral, realizatorii, actorii și rezumatul fiecărui film în broșura Festivalului.

Sursă foto: alfr.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!