/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ „Vine leul să facă ordine în jungla politică din R. Moldova”. Partidul Legii și Dreptății și-a prezentat echipa într-o imagine mai puțin obișnuită

missing
24 iunie 2021, ora 17:45

Campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate devine tot mai fierbinte, iar concurenții electorali continuă să-și prezinte programele, sloganele și mesajele pentru alegători. Și Partidul Legii și Dreptății a publicat astăzi o imagine cu echipa sa, doar că fotografia nu este una obișnuită. O parte dintre candidații formațiunii apar pe fundalul unor munți și cu un leu în față.

„Vine leul să facă ordine în jungla politică din Republica Moldova” – acesta este și mesajul care apare pe un banner electoral.

Imaginea a apărut pe pagina de Facebook a formațiunii, dar și a Marianei Durleșteanu, care este în fruntea listei electorale a Partidului Legii și Dreptății.

Amintim că fosta ministră a Finanțelor Mariana Durleșteanu este în fruntea listei electorale a Partidului Legii și Dreptății, care este condus de generalul Nicolae Alexei. Pe listă se regăsesc 56 de persoane.  Liderul formațiunii este numărul doi pe lista electorală.

Anterior, Marianei Durleșteanu a fost propusă, de către PSRM, la funcția de prim-ministră, dar Maia Sandu a respins candidatura acesteia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram