/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/Horoscop 24 iunie/ Capricornii au tendința de a trata cu răceală subiectele, doar pentru că nu le plac

missing
24 iunie 2021, ora 08:11

Horoscop Berbec – 24 iunie 2021: Poate fi o zi care să te dea peste cap, destul de mult, din cauza unor dureri pe care le-ai ascuns, iar acum ies la lumină și din acest motiv ai putea ajunge la concluzii greșite despre cei din jur.

Horoscop Taur – 24 iunie 2021: E destul de greu să faci față unor situații din care nu înțelegi mare lucru, așa că ar fi bine să îți acorzi un răgaz și să tratezi cu mult calm tot ce apare, ca să previi dezamăgirile, fie ele false ori reale.

Horoscop Gemeni – 24 iunie 2021: Poate fi un moment dificil, în special în relația cu superiorii, din cauza unor neînțelegeri pe care nimeni nu s-a obosit să le clarifice. Nu e momentul să insiști cu părerile și inițiativele tale.

Horoscop Rac – 24 iunie 2021: Este posibil să ți se pară că te lovești, astăzi, de mai multe opoziții decât zilele trecute și să reacționezi ca atare. Poate ar fi mai bine să lași evaluările pentru un alt moment, mai limpede.

Horoscop Leu – 24 iunie 2021: Un amestec de emoții și sentimente, cele mai multe negative, te pot determina să faci alegeri neinspirate. Ai nevoie de un moment de pauză, în care să-ți redescoperi seninătatea și apoi să iei decizii.

Horoscop Fecioară – 24 iunie 2021: Te ispitesc gândurile negre, mai ales cele legate de evoluția unor situații din familie. Ar fi bine să lași lucrurile în voia și în ritmul lor și așa vei ști, cel puțin, că nu ai forțat nimic.

Horoscop Balanță – 24 iunie 2021: Este important să-ți protejezi gândurile și sentimentele frumoase, chiar dacă nu va fi ușor. Ai nevoie de motivații benefice, cum ar fi dorința ta, sinceră, de a trăi înconjurat de armonie.

Horoscop Scorpion – 24 iunie 2021: Chiar dacă nu-ți face plăcere, va trebui să discuți cu apropiații, inclusiv subiectele delicate. O idee foarte bună ar fi să te detașezi tu, mai întâi, de propriile probleme.

Horoscop Săgetător – 24 iunie 2021: S-ar putea să nu ai prea mult chef de treabă și să preferi orice metodă de relaxare. Poți schimba situația, dacă te întorci, ușor, spre simțul răspunderii care te caracterizează.

Horoscop Capricorn – 24 iunie 2021: Ai tendința de a trata cu răceală anumite subiecte, doar pentru că nu-ți sunt pe plac. Relația de cuplu ar putea fi afectată de această atitudine.

Horoscop Vărsător – 24 iunie 2021: Ești pe punctul de a izbucni în relația de cuplu pentru că s-au adunat multe și trebuie exprimate. Poate ar fi mai bine să te exprimi, dar într-un fel care să nu provoace și mai multe probleme.

Horoscop Pești – 24 iunie 2021: Contează foarte mult cum vei evalua tu anumite situații, care, ce-I drept, te pot supăra destul de mult. Orice problemă ar apărea, cu ceva mai multă bunăvoință, îi vei găsi o soluție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram