/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Situația epidemiologică în țară. Trei cazuri de COVID-19 - în rândul lucrătorilor medicali

missing
24 iunie 2021, ora 17:37

Alte 63 de cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Trei sunt din Federația Rusă. Bilanțul cazurilor în țara noastră a ajuns la 256 387. 

În total, astăzi, au fost efectuate 5 529 de teste. Din numărul total de cazuri, trei sunt în rândul lucrătorilor medicali. Este vorba despre doi asistenți medicali și un membru din personalul auxiliar.

În cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 177 de pacienți infectați. 38 sunt în stare extrem de gravă. Șapte pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 69 de persoane au fost vindecate. În total, 249 381 de cetățeni au fost vindecați de COVID-19.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 627 de persoane, iar 15 798 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Din nefericire, două persoane au pierdut lupta cu infecția.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram