Ultimul cuvânt pentru cititorii „Cuvântul”. Ziarul local se închide din 1 iulie. Anunțul a fost făcut pe pagina online cuvantul.md. 

„Dragi prieteni, stimați cititori, iată că ne-am apropiat cu pași rapizi spre ultima ediție a ziarului CUVÂNTUL. A ziarului care a dăinuit 25 de ani, a ziarului care a informat, a ajutat și a contribuit în mod deosebit la demascarea falsurilor și luptei contra corupției”, se menționează în declarația celor de la Cuvântul.

Potrivit ziaristului Anton Zabelinschi, închiderea ziarului a fost planificată de mult timp.

„Acest lucru trebuia să se întâmple, doar că domnul Tudor Iașcenco nu a reușit să-și ducă misiunea mai departe, ceea ce ne-a rugat pe noi, întreaga echipă CUVÂNTUL să o facem. Ultima sa doleanță a fost să continuăm varianta print până pe 1 iulie, să finisăm proiectele în care suntem angajaţi, iar apoi să sistăm activitatea. Astfel, cum 25 de ani întreaga redacție și-a ascultat liderul, exact așa o face și acum”, spune jurnalistul.

„25 de ani am fost independenți politic, echidistanți și nu am rămas influențați de nici o culoare politică, exact așa plecăm și acum, după 25 de ani de activitate ne retragem destoinic, cu capul sus, independenți, așa cum ne-ați cunoscut, dragi cititori, 25 de ani”, mai menționează Zabelinschi, care a mulțumit cititorilor pentru susținere și abonamentele la ziar.

Ziaristul a mai anunțat că site-ul Cuvântul va continua să activeze.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!