/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Ultimul cuvânt pentru cititorii „Cuvântul”. Ziarul local se închide din 1 iulie

missing
24 iunie 2021, ora 13:26

Ultimul cuvânt pentru cititorii „Cuvântul”. Ziarul local se închide din 1 iulie. Anunțul a fost făcut pe pagina online cuvantul.md. 

„Dragi prieteni, stimați cititori, iată că ne-am apropiat cu pași rapizi spre ultima ediție a ziarului CUVÂNTUL. A ziarului care a dăinuit 25 de ani, a ziarului care a informat, a ajutat și a contribuit în mod deosebit la demascarea falsurilor și luptei contra corupției”, se menționează în declarația celor de la Cuvântul.

Potrivit ziaristului Anton Zabelinschi, închiderea ziarului a fost planificată de mult timp.

„Acest lucru trebuia să se întâmple, doar că domnul Tudor Iașcenco nu a reușit să-și ducă misiunea mai departe, ceea ce ne-a rugat pe noi, întreaga echipă CUVÂNTUL să o facem. Ultima sa doleanță a fost să continuăm varianta print până pe 1 iulie, să finisăm proiectele în care suntem angajaţi, iar apoi să sistăm activitatea. Astfel, cum 25 de ani întreaga redacție și-a ascultat liderul, exact așa o face și acum”, spune jurnalistul.

„25 de ani am fost independenți politic, echidistanți și nu am rămas influențați de nici o culoare politică, exact așa plecăm și acum, după 25 de ani de activitate ne retragem destoinic, cu capul sus, independenți, așa cum ne-ați cunoscut, dragi cititori, 25 de ani”, mai menționează Zabelinschi, care a mulțumit cititorilor pentru susținere și abonamentele la ziar.

Ziaristul a mai anunțat că site-ul Cuvântul va continua să activeze.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram