/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Au eliberat nămol și apă din gospodăriile oamenilor. Salvatorii au intervenit în sudul țării, după ploile abundente

missing
24 iunie 2021, ora 14:48

Ploaia din ultimele două zile a făcut pagube în localitatea Văleni, din raionul Cahul. Salvatorii au intervenit în opt gospodării, pentru a le elibera de apă și nămol. La fața locului lucrează comisiile pentru situații excepționale pentru evaluarea daunelor.

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) din Giurgiulești au fost alertați în noaptea de 23 spre 24 iunie. Astfel, au intervenit două echipaje de salvatori, care au evacuat apa din subsoluri, beciuri și grădini. La efectuarea lucrărilor au fost utilizate mai multe motopompe, dar și tehnică de intervenție.

Angajații IGSU urmează să întreprindă acțiuni de pompare în subsolul Grădiniței nr.1 din localitate, unde apa a pătruns creând prejudicii. În urma precipitațiilor abundente, în mai multe localități au fost raportate pagube.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram