social

/VIDEO/ Un angajat al MAI, bănuit de trafic de arme. Ar fi colaborat cu membrii unui grup ce furau automobile de lux

24 iunie 2021, ora 10:51
Distribuie:

Trafic de arme cu implicarea un angajat al Ministerului de Interne și un cetățean moldovean, unde cel din urmă ar fi procurat de la un polițist tehnică specială, destinată deblocării ușilor autovehiculelor și pornirii motorului, cu scopul sustragerii și comercializării automobilelor de lux atât din țară, cât și de peste hotare. Angajatul Ministerului de Interne, care ocupa funcție de conducere, a fost reținut în flagrant delict, în momentul comercializării dispozitivului contra sumei de circa 18000 EUR.

Serviciul de Informații și Securitate de comun cu Procuratura Chișinău, oficiul Ciocana și în cooperare cu Serviciului protecție internă și anticorupție au reținut 6 membri ai unei grupări specializate în trafic de arme.

Totodată, pe parcursul investigațiilor armele s-au dovedit a fi complet funcționale. La fel, a fost demonstrată eficacitatea armelor, fiind deschise și pornite 4 mașini de lux din 2017.

În cadrul perchezițiilor, au fost identificate și ridicate bunuri, materiale și tehnică specială de deschidere și pornire a autoturismelor.

Cele 6 persoane reținute sunt bănuite de comiterea infracțiunii, iar dacă vor fi găsite vinovate, acestea riscă pedeapsă cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram