/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Alertă cu bombă la biroul de circumscripție al cancelarului german Angela Merkel

25 iunie 2021, ora 08:50

O alertă cu bombă a avut loc joi la biroul de circumscripţie al cancelarului german Angela Merkel din oraşul Stralsund (nord), informează DPA.

Un bărbat a ataşat un pachet suspect la cutia poştală a clădirii, situată în centrul oraşului, în cursul după-amiezii. Zona a fost izolată, iar locuitorii din apropiere au fost evacuaţi ca măsură de precauţie, a anunţat poliţia.

Au fost chemate echipele specializate în muniţii şi materiale periculoase. S-a dovedit că pachetul nu conţinea substanţe periculoase, potrivit Agerpres.

Martorii au oferit o descriere detaliată a unui bărbat, în vârstă de 43 de ani, despre care se presupune că ar fi ataşat pachetul. Motivul gestului său este încă neclar.

Potrivit cotidianului de mare tiraj Bild, o scrisoare care conţinea pudră albă era în curs de investigare.

Departamentul de investigaţii penale a preluat cazul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram