Maratonul de vaccinare anti COVID-19, care va avea loc mâine, 26 iunie, la Palatul Republicii în Chișinău, va începe la ora 07:00. Cetățenii se pot imuniza până la orele 22:00. Serurile disponibile în cadrul maratonului sunt AstraZeneca, Sinopharm și Sputnik-V. 

Edilul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că nu vor fi efectuate programări prealabile, iar cei care vor să se vaccineze vor sta într-un rând unic,

„Vrem să depășim situațiile de genul: medicii nu informează pacienții sau că nu s-a știut de disponibilitatea unuia sau altui ser în policlinici”, a precizat Ion Ceban.

În prezent 667.835 de doze de vaccin au fost administrate în țara noastră, dintre care 12.298 de doze, administrate în ultimile 24 de ore.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!