/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Training pentru copii organizat de poliție: Măsurile de siguranță atunci când rămân singuri acasă

missing
25 iunie 2021, ora 12:13

Sunt cazuri în care maturii nu reușesc să supravegheze încontinuu minorii, iar în contextul în care cei din urmă se află în vacanță, sunt mult mai expuși unor împrejurări periculoase. Pentru a-i face să conștientizeze acest lucru, un grup de copii au participat în cadrul training-ului „Lecția de siguranță”, organizat de #INSP împreună cu Make Roads Safe Moldova și Secția Situații Excepționale Telenești.

Traversează strada, merg la scăldat, rămân singuri acasă sau se întâlnesc cu persoane necunoscute – pericolele la care sunt expuși copiii, în vacanță au fost explicate pe înțelesul lor, de către oamenii legii.

În cadrul evenimentului,  copiii au aflat cum să aleagă locurile sigure de joacă, cum să navigheze sigur pe internet, care sunt măsurile unui scăldat sigur, cum să traverseze corect strada, dar și cum trebuie să fie echipat un biciclist.

Copiii veniți aici au făcut cunoștință cu tehnica din dotare, au fost informați despre siguranță și au putut adresa întrebări polițiștilor și salvatorilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram