Război în Ucraina, ziua 172. Zelenski: Orice soldat rus care trage în centrala Zaporojie va deveni o „țintă specială”

/Horoscop 25 iunie/ Fecioarele pot avea un șir de dezamăgiri în următoarea perioadă

25 iunie 2021, ora 07:41
Distribuie:

Horoscop Berbec – 25 iunie 2021: Poți alege ceea ce te îndeamnă conștiința, să fii mai bun, mai cald și mai binevoitor. Sau poți face exact invers, dintr-un impuls de moment, care nu-ți aduce nimic bun.

Horoscop Taur – 25 iunie 2021: Tot ce are legătură cu prietenii, cu planul sentimental și cu relațiile intră într-un proces de revizuire, pe care ar fi bine să-l abordezi cu multă bunăvoință, ca să poți înțelege mai mult decât până acum.

Horoscop Gemeni – 25 iunie 2021: Întregul context care influențează evoluția ta profesională este pe cale să se schimbe și de aceea, ar fi bine să fii pregătit pentru a observa cu atenție, ca să te poți adapta la ceea ce apare.

Horoscop Rac – 25 iunie 2021: Ai putea interpreta greșit anumite evoluții, de exemplu cele legate de planurile tale de călătorie sau de studii. Ceva se schimbă, dar există și o parte bună, pe care trebuie să o descoperi tu.

Horoscop Leu – 25 iunie 2021: Sunt posibile momente cărora va fi mai greu să le prinzi înțelesul, dar nici nu e nevoie, în acest moment. Vei reuși, în perioada următoare, să risipești ceața și să vezi mai clar.

Horoscop Fecioară – 25 iunie 2021: Perioada următoare poate fi un șir de dezamăgiri sau un șir de momente de înțelegere profundă a unor erori pe care le-ai făcut, din neștiință, în relațiile importante.

Horoscop Balanță – 25 iunie 2021: Munca trece pe planul secund, poate și din cauza unor probleme de sănătate care trebuie cercetate în detaliu. Este important să îți recuperezi vitalitatea și buna dispoziție.

Horoscop Scorpion – 25 iunie 2021: Relațiile sentimentale pot deveni problematice, mai ales cele care erau deja confuze. Vei avea tot timpul, în lunile următoare, să îți descoperi și să îți recunoști sentimentele.

Horoscop Săgetător – 25 iunie 2021: Atmosfera din casă se poate schimba, dar nu pentru mult timp. Dacă vei sesiza sensul și cauzele acestei schimbări, vei reuși să o temporizezi și să îi dai un sens pozitiv.

Horoscop Capricorn – 25 iunie 2021: Te vei confrunta, în lunile următoare, cu rezultatele alegerilor făcute până acum în relațiile cu cei din anturajul apropiat. Unele consecințe vor fi plăcute, altele nu.

Horoscop Vărsător – 25 iunie 2021: A venit momentul să te eliberezi de iluziile legate de bani și orice alt fel de resurse. Unele momente vor fi dureroase, dar rezultatul este, fără îndoială, benefic.

Horoscop Pești – 25 iunie 2021: Îți vei pune mai multe întrebări și vei găsi și răspunsurile cele mai potrivite, în lunile următoare. Este un proces de creștere, pe alocuri dureros, dar necesar.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram