Horoscop Berbec – 25 iunie 2021: Poți alege ceea ce te îndeamnă conștiința, să fii mai bun, mai cald și mai binevoitor. Sau poți face exact invers, dintr-un impuls de moment, care nu-ți aduce nimic bun.

Horoscop Taur – 25 iunie 2021: Tot ce are legătură cu prietenii, cu planul sentimental și cu relațiile intră într-un proces de revizuire, pe care ar fi bine să-l abordezi cu multă bunăvoință, ca să poți înțelege mai mult decât până acum.

Horoscop Gemeni – 25 iunie 2021: Întregul context care influențează evoluția ta profesională este pe cale să se schimbe și de aceea, ar fi bine să fii pregătit pentru a observa cu atenție, ca să te poți adapta la ceea ce apare.

Horoscop Rac – 25 iunie 2021: Ai putea interpreta greșit anumite evoluții, de exemplu cele legate de planurile tale de călătorie sau de studii. Ceva se schimbă, dar există și o parte bună, pe care trebuie să o descoperi tu.

Horoscop Leu – 25 iunie 2021: Sunt posibile momente cărora va fi mai greu să le prinzi înțelesul, dar nici nu e nevoie, în acest moment. Vei reuși, în perioada următoare, să risipești ceața și să vezi mai clar.

Horoscop Fecioară – 25 iunie 2021: Perioada următoare poate fi un șir de dezamăgiri sau un șir de momente de înțelegere profundă a unor erori pe care le-ai făcut, din neștiință, în relațiile importante.

Horoscop Balanță – 25 iunie 2021: Munca trece pe planul secund, poate și din cauza unor probleme de sănătate care trebuie cercetate în detaliu. Este important să îți recuperezi vitalitatea și buna dispoziție.

Horoscop Scorpion – 25 iunie 2021: Relațiile sentimentale pot deveni problematice, mai ales cele care erau deja confuze. Vei avea tot timpul, în lunile următoare, să îți descoperi și să îți recunoști sentimentele.

Horoscop Săgetător – 25 iunie 2021: Atmosfera din casă se poate schimba, dar nu pentru mult timp. Dacă vei sesiza sensul și cauzele acestei schimbări, vei reuși să o temporizezi și să îi dai un sens pozitiv.

Horoscop Capricorn – 25 iunie 2021: Te vei confrunta, în lunile următoare, cu rezultatele alegerilor făcute până acum în relațiile cu cei din anturajul apropiat. Unele consecințe vor fi plăcute, altele nu.

Horoscop Vărsător – 25 iunie 2021: A venit momentul să te eliberezi de iluziile legate de bani și orice alt fel de resurse. Unele momente vor fi dureroase, dar rezultatul este, fără îndoială, benefic.

Horoscop Pești – 25 iunie 2021: Îți vei pune mai multe întrebări și vei găsi și răspunsurile cele mai potrivite, în lunile următoare. Este un proces de creștere, pe alocuri dureros, dar necesar.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!