/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Israelul impune din nou portul măștii în spațiile închise. Ministerul Sănătății: „Există un risc sporit de îmbolnăvire cu COVID-19”

missing
25 iunie 2021, ora 14:33

Israelul a reintrodus obligațiunea de a purta mască în spațiile închise din cauza riscului sporit de infectare cu noul coronavirus.

Îngrijorarea autorităților a crescut după ce zilele trecute au fost înregistrate mai mult de 100 de cazuri cu îmbolnăviri de COVID-19 pe zi. Cu toate acestea, Israelul înregistrase zero cazuri de infectări la începutul acestei luni. Majoritatea cazurilor survenite au legătură cu tulpina Delta provenită din India, potrivit BBC.

Israel a fost printre țările care a gestionat cel mai bine pandemia de coronavirus. Prin implementarea rapidă campaniei de vaccinare, mai mult de jumătate din populația țării a fost imunizată cu ambele doze.

La 10 zile după scoaterea restricției de a purta mască în spații închise, Ministerul Sănătății a anunțat că este necesar portul măștii în interior pentru e preveni răspândirea coronavirusului.

Totodată, Israel a amânat cu o lună primirea turiștilor complet vaccinați pe teritoriul țării.

Potrivit datelor, Israelul a fost una din cele mai afectate țări de coronavirus, înregistrând circa 60.000 de infecții pe săptămână în luna ianuarie și mai mult de 6.400 persoane au decedat în total de coronovirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram