/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Jurnaliștii TV8 Viorica Tătaru și Andrei Captarenco, premiați cu locul întâi la un concurs de promovare a antreprenoriatului social

25 iunie 2021, ora 19:56

Jurnaliștii TV8 Viorica Tătaru și Andrei Captarenco, autorii și realizatorii proiectului „Dincolo de Nistru” au fost premiați la un concurs de materiale jurnalistice care vin să promoveze antreprenoriatul social. Cei doi jurnaliști au luat locul întâi la categoria materiale video pentru  „O șansă pentru Iulia”, un reportaj care spune istoria unei tinere cu dizabilități, încadrată în proiectul social „Floare de Cireș” de la Răzeni, Ialoveni.

Concursul a fost organizat de Centrul Contact, iar pe lângă diplome, Viorica și Andrei s-a ales și cu un premiu bănesc.

Competiția a fost desfășurată în cadrul proiectului EUnlocking, care contribuie la stimularea potențialului antreprenorial social al tinerilor din Moldova și Ucraina, prin crearea unui ecosistem favorabil, pentru întreprinderile sociale, precum și prin inspirarea și sprijinirea mai multor tineri antreprenori sociali în dezvoltarea și susținerea soluțiilor lor inovatoarea pentru promovarea incluziunii sociale și mediului sustenabil în ambele țări.

Proiectul este finanțat de UNiunea Europeană, prin intermediul Programului EU4Youth.

Mai jos, materialul video semnat de Viorica Tătaru și Andrei Captarenco, premiat în cadrul concursului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram