Jurnaliștii TV8 Viorica Tătaru și Andrei Captarenco, autorii și realizatorii proiectului „Dincolo de Nistru” au fost premiați la un concurs de materiale jurnalistice care vin să promoveze antreprenoriatul social. Cei doi jurnaliști au luat locul întâi la categoria materiale video pentru  „O șansă pentru Iulia”, un reportaj care spune istoria unei tinere cu dizabilități, încadrată în proiectul social „Floare de Cireș” de la Răzeni, Ialoveni.

Concursul a fost organizat de Centrul Contact, iar pe lângă diplome, Viorica și Andrei s-a ales și cu un premiu bănesc.

Competiția a fost desfășurată în cadrul proiectului EUnlocking, care contribuie la stimularea potențialului antreprenorial social al tinerilor din Moldova și Ucraina, prin crearea unui ecosistem favorabil, pentru întreprinderile sociale, precum și prin inspirarea și sprijinirea mai multor tineri antreprenori sociali în dezvoltarea și susținerea soluțiilor lor inovatoarea pentru promovarea incluziunii sociale și mediului sustenabil în ambele țări.

Proiectul este finanțat de UNiunea Europeană, prin intermediul Programului EU4Youth.

Mai jos, materialul video semnat de Viorica Tătaru și Andrei Captarenco, premiat în cadrul concursului.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!