/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

KIA arată cât de practic şi tehnologizat este noul EV6. Mai spune şi despre tarife speciale pentru încărcare

missing
25 iunie 2021, ora 12:21

Combinat cu capacități avansate de încărcare rapidă de 800 V, care vor permite o încărcare de 10-80% în doar 18 minute și o autonomie potențială de peste 510 kilometri, noul KIA EV6 oferă un nivel de practicabilitate nemaiîntâlnit până acum în segmentul său BEV, datorită introducerii unei serii de caracteristici inovatoare și de înaltă tehnologie.

Bazat pe platforma dedicată 100% electrică E-GMP (Electric-Global Modular Platform) dezvoltată de KIA, habitaclul modelului EV6 oferă spațiu interior și funcționalitate de top. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram